O cântăreaţă americană îl acuză de hărţuire sexuală pe fostul manager de campanie al lui Donald Trump, Corey Lewandowski, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joy Villa spune că Lewandowski a lovit-o de două ori pe posterior în timpul unui eveniment la Washington luna trecută. 

Ea a declarat presei americane că a reclamat incidentul poliţiei în Ajunul Crăciunului dar că a fost convinsă de prieteni să facă o plângere formală.

Lewandowski nu a oferit un punct de vedere. 

"Iniţial mi-a fost teamă să vorbesc despre asta public", a spus ea citată de AFP. Cântăreaţa a mai afirmat că nu a vrut să pună într-o situaţie neplăcută familia lui Lewandowski sau pe a ei. 

Villa, care este o susţinătoare a lui Donald Trump şi care a purtat rochia cu mesajul "Make America Great Again" la gala premiilor Grammy 2017, s-a aflat la o reuniune la Trump International Hotel unde a pozat alături de Lewandowski, pe care, spune ea, nu-l mai întâlnise înainte. 

Artista susţine că Lewandowski a lovit-o pe fese şi, când i-a cerut să se oprească şi a glumit despre faptul că-l va acuza de hărţuire sexuală, el a lovit-o din nou. Ea a precizat că bărbatul a râs, adăugând: "Lucrez în sectorul privat". 

Joy Villa a mărturisit că a simţit palmele într-un mod "dezgustător şi şocant şi înjositor". 

Reprezenanţi ai site-ului Politico a prezentat incidentul de săptămâna trecută, precizând că au vorbit cu un martor care le-a dezvăluit întâmplarea înainte ca artista să declare public. 

Villa afirmase că ia în considerare posibilitatea de a candida pentru Congres - iar preşedintele Trump a scris pe Twitter că o susţine. 

Trump l-a angajat pe Corey Lewandowski manager de campanie în iunie 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.