Fostul jucător NBA Charles Barkley a declarat, vineri seară, în cadrul unei emisiuni în direct, că îi este ruşine de greutatea sa şi că va merge la o tabără pentru a reveni în formă, informează site-ul revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Charles Barkley a precizat că va ”dispărea” în următoarele şase săptămâni, pentru a reveni în formă.

”Îmi este ruşine de greutatea mea. Am devenit leneş… Nu sunt sănătos”, a spus fostul jucător de baschet.

”Vorbesc serios”, a spus el, după ce alte persoane aflate în platoul de filmare, inclusiv fostul jucător de baschet Shaquille O’Neal, i-au pus la îndoială afirmaţia.

În 2016, fostul jucător de baschet a pierdut peste 12 kilograme, într-un program organizat de compania Weight Watchers, după ce ajunsese la greutatea de aproximativ158 de kilograme după retragerea sa din baschet.

Născut pe 20 februarie 1963, Charles Wade Barkley este un fost jucător profesionist de baschet american şi în prezent analist al emisiunii ”Inside the NBA”. În 1993 a fost desemnat cel mai valoros jucător al ligii, iar în timpul celei de-a 50-a aniversări a NBA a fost numit unul dintre cei mai buni 50 de jucători din istoria National Basketball Association.

A participat la Jocurile Olimpice din 1992 şi 1996 şi a câştigat două medalii de aur, ca membru al ”Dream Team”. În 2006 a fost inclus în Naismith Memorial Basketball Hall of Fam, pentru cariera sa individuală, iar în 2010, ca membru al ”Dream Team”.

 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.