Formaţiile Leprous şi Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua ediţie ARTmania Evenings powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, în cort încălzit, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Leprous (NO) revin la Bucureşti ca parte a turneului de promovare a celui de-al şaptelea album al trupei, „Aphelion”, mixat de Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves) şi masterizat de Robin Schmidt (The 1975, Placebo). 

Fanii serialelor vor recunoaşte cu siguranţă sound-ul Kalandra (NO), trupa compunând două piese pentru cunoscutul serial nordic „Beforeigners” difuzat de HBO, iar pasionaţii de jocuri îşi vor aduce aminte de soundtrack-ul seriei „Kingdom Two Crowns”. 

Fondată în urmă cu peste un deceniu, Kalandra şi-a rafinat sound-ul propriu, devenind o prezenţă constantă a scenei norvegiene, semnând cu casa ByNorse Music şi aducând cunoscătorilor muzicalităţilor nordice un amestec puternic de pop alternativ şi rock.

Primele 100 de abonamente la ARTmania Evenings pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro la preţul special de 119 lei/ buc. + taxe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.