Formaţia Timpuri Noi concertează la Hard Rock Cafe, în Parc Herăstrău, pe 4 aprilie, de la ora 21.30, iar biletele au fost puse în vânzare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la înfiinţarea trupei în 1983, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI, în calitate de compozitor şi chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu este şi solist. Membrii actuali ai formaţiei sunt: Dan Iliescu - chitară, voce, Felix Sfura - tobe, voce şi Silviu Sanda - bas, voce. 

Muzicienii vor cânta unele dintre cele mai cunoscute piese ale lor: "Luca", "Stere", "Adeline", "Victoria", "Vecina", "Verginica", "Rambo", "Catran si Varu’ Maftei".

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, magazinul Muzica, magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18.00-22.00), Agenţiile Perfect Tour, magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara. La Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri: VIP - 50 de lei (doar 80 de locuri, inclusă rezervarea la masă), acces general - 30 de lei (cu loc la masă), fără loc - 30 de lei. 

Online pe www.iabilet.ro se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acorda reduceri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.