The Beatles, una dintre formaţiile rock emblematice, s-a alăturat oficial TikTok, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru prima dată, utilizatorii TikTok pot folosi 36 dintre cele mai cunoscute melodii ale The Beatles. 

Acestea includ cele 12 cântece de pe albumul "Le It Be", între care "Get Back", "Across the Universe" şi titlul care dă numele discului, alături de părţi din melodii ale duo-ului John Lennon-Paul McCartney "I’ve Got A Feeling" şi compoziţia lui George Harrison "I Me Mine", ultimul cântec pe care muzicienii l-au înregistrat înainte de despărţire.

Alte melodii de pe TikTok sunt "Hey Jude", "Love Me Do", "The Long and Winding Road", "I Want To Hold Your Hand", "Something", "Eleanor Rigby", "Day Tripper" şi "Paperback Writer". 

Fanii TikTok vor putea să urmărească @TheBeatles, un cont dedicat formaţiei. Incursiunea Fab Four conincide cu lansarea la nivel mondial a ediţiei remizate şi extinse a "Let It Be" de către Apple Corps/Capitol/UMe.

Canalul de TikTok al The Beatles promite imagini din documentarul lui Peter Jackson dedicat britanicilor, precum şi interviuri cu McCartney şi Ringo Starr. 

McCartney s-a alăturat TikTok în decembrie 2020 pentru a-şi promova noul album "McCartney III", iar în iulie anul acesta Ringo Starr a ajuns pe TikTok pentru a-şi marca ziua de naştere alături de fani sub sloganul #PeaceandLove. 

Catalogul solo al lui George Harrison a fost lansat în august, marcând apariţia mult apreciatului album "All Things Must Pass", într-o ediţie aniversară a 50 de ani, în timp ce catalogul lui Lennon a fost lansat pe TikTok în octombrie 2020 pentru a celebra 80 de ani de la naşterea sa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.