Formaţia rock americană Foo Fighters a câştigat, duminică, trei Premii Grammy pentru care a fost nominalizată, la o săptămână de la moartea subită a toboşarului Taylor Hawkins, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niciun reprezentant al formaţiei nu a fost prezent în Las Vegas, unde are loc în acest an marea sărbătoare din industria muzicală americană. 

Foo Fighters a câştigat premiile Grammy pentru album rock, cel mai bun cântec rock şi cea mai bună interpretare rock. 

Formaţia, care a câştigat deja 12 premii Grammy la ediţii precedente, a anunţat că anulează concertele din turneul său mondial 2022 după decesul lui Taylor Hawkins, 50 de ani, chiar înaintea unui show la Bogota. 

Bateristul, unul dintre pionierii formaţiei din care făcea parte din 1997, a murit la sfârşitul lui martie, într-un hotel din capitala columbiană. O analiză toxicologică dezvăluită de Parchetul columbian a arătat că artistul consumase canabis, antidepresive şi opiacee.  

Foo Fighters, formaţia lui Dave Grohl, fost baterist al Nirvana, a sărbătorit 25 de ani de existenţă anul trecut şi recent a apărut în "Studio 666", un film horror rock.

Omagii au fost aduse de legendarul Ozzy Osbourne, Billy Idol şi de chitaristul Rage Against The Machine, Tom Morello.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.