Guns N' Roses a cântat, sâmbătă seară, pe scena Pyramid a celebrului festival Glastonbury, oferind un show care i-a impresionat pe cei peste 200.000 oameni prezenţi la Worthy Farm, Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cunoscută drept una dintre cele mai apreciate şi bine vândute trupe din industria muzicală, cu albumul "Appetite for Destruction" considerat cel mai bine vândut album de debut din istorie, Guns N’ Roses a încântat publicul în a patra seară a festivalului, fiind cap de afiş pe scena Pyramid.

Prezenţi în formula clasică, Axl Rose, Slash şi Duff McKagan, au urcat pe scenă la ora 21.30 pentru un set de peste două ore. "Cum vă simţiţi?", a întrebat solistul trupei Guns N’ Roses, Axl Rose, după prima melodie. "Vrem să vă mulţumim că ne-aţi invitat". 

Au deschis seara cu "It’s So Easy", de pe albumul "Appetite For Destruction" şi au continuat cu "Bad Obsession" şi "Chinese Democracy". Deşi au oferit un spectacol electrizant încă de la început, publicul a reacţionat cu o şi mai mare energie la faimosul riff al lui Slash al melodiei lansate în 1987, "Welcome To The Jungle", urmat de momentul în care Axl Rose s-a adresat publicului: "Glastonbury, ştii unde te afli? You’re in the jungle!" (Eşti în junglă!"). 

Setlistul a continuat cu o interpretare spectaculoasă a piesei "Mr. Brownstone" şi a inclus în total 25 piese, printre care şi "Sweet Child O’ Mine", "November Rain" şi celebrul cover "Knockin’ on Heaven’s door" după melodia lui Bob Dylan.

Printre piesele care au fost incluse în concert s-a numărat şi "Live to Let Die", care i-a fost dedicată lui Paul McCartney, cu mesajul: "Ajutăm o anumită persoană să sărbătorească cea de-a 50-a aniversare a acestui cântec". O raritate pentru concertele Guns N’ Roses au fost piesele "Out ta Get Me" şi "My Michelle", ambele extrase de pe albumul "Appetite for Destruction", foarte bine primite de publicul de la Glastonbury.

Trupa a adus şi un omagiu Ucrainei pe piesa "Civil War", Axl Rose purtând steagul ţării pe tricoul său, iar pe ecranele din fundal se puteau vedea imagini ale caselor devastate în urma războiului.

În mulţime au fost prezenţi şi fani care purtau pălăria caracteristică lui Slash, ochelari negri şi peruci asemănătoare părului acestuia. Potrivit The Guardian, concertul a fost "o călătorie tumultoasă în paradisul rockului".

Guns N’ Roses îşi va continua turneul vara aceasta cu spectacole în Europa, sub acelaşi line-up, ajungând la Bucureşti duminică, 16 iulie, pe scena Arenei Naţionale. 

Componenţa trupei pentru turneul european din 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer şi Melissa Reese.

Phil Campbell and the Bastard Sons vor deschide concertul Guns N’ Roses din România. Fostul chitarist Motörhead, Phill Campbell, va urca pe scena Arenei Naţionale alături de cel mai recent proiect al său, The Bastard Sons, pentru promovarea celui de-al treilea material discografic - „Kings Of The Asylum”.

Biletele pentru concertul Guns N’ Roses + Phil Campbell and the Bastard Sons de la Arena Naţională pot fi achiziţionate de la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, precum şi din reţelele iaBilet.ro şi Entertix.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.