Formaţia finlandeză Apocalyptica va susţine un concert "Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos", la Arenele Romane din Bucureşti, pe 29 octombrie, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mai 1996, trupa Apocalyptica lansa albumul de debut "Metallica by four cellos", o adevărată operă rock care a schimbat peisajul muzical al următorilor 20 de ani. 

Alaturi de acest album, la Bucureşti, trupa va cânta şi reinterpretări în premieră ale pieselor "Battery", "Nothing Else Matters şi "Seek and Destroy". Finlandezii ofera o abordare unică a pieselor cunoscute ale uneia dintre cele mai mari trupe de rock din lume, Metallica. În plus, Apocalyptica şi-a creat propriul stil şi o carieră de succes şi de milioane de albume vândute în întreaga lumii.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro. Online, pot fi plătite bilete cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Biletele au următoarele preţuri: earlybird: 109 lei Acces General şi 155 lei în sectorul Golden Circle (în faţa scenei) - primele 200 de bilete; presale: 119 lei acces general şi 175 de lei în sectorul Golden Circle - următoarele 300 de bilete; presale:  129 de lei acces general şi 185 lei la Golden Circle; la intrare: 150 lei acces general; 200 lei la Golden Circle. 

Numărul biletelor din Golden Circle (zona din faţa scenei) este limitat la doar 400.

La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 5 lei. 

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.