Alternosfera, una dintre cele mai iubite formaţii de rock din Republica Moldova, va reveni în iunie la Timişoara, pentru un concert electric care va avea loc pe 25 iunie, de la ora 20.00, la Faber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul va avea dublă conotaţie, fiind totodată şi un kick off event party pentru ediţia de anul acesta a ARTmania Festival. În cadrul evenimentului se vor putea achiziţiona abonamente pentru festival la un preţ promoţional, dar şi produse personalizate ARTmania cu până la 33% reducere.

Cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului ARTmania va avea loc în perioada 28-30 iulie şi va aduce, în premieră în România, formaţia Porcupine Tree, alături de care vor urca pe scena din Sibiu Emperor, Wardruna, pain of Salvation, Samael.   

Alternosfera au lansat recent „Imnuri de război”, cel de-al doilea single de pe viitorul album al trupei, care va fi lansat în toamnă.

Piesa „Imnuri de război” a fost scrisă în urmă cu un an, dar, din cauza invaziei Ucrainei care a început în 24 februarie 2022, trupa a hotărât să amâne momentul lansării. La un an distanţă, Alternosfera a făcut publică piesa, alături de mesajul: „Stop invasion. No war”.

Biletele pentru evenimentul din FABER se pot achiziţiona prin platforma www.iabilet.ro la următoarele preţuri: presale: 80 lei, bilete acces: 100 de lei. 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.