Formaţia rock americană Foo Fighters a lansat joi single-ul ”Run”, însoţit de un videoclip regizat de liderul trupei, Dave Grohl.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În videoclip, membrii trupei apar deghizaţi în vârstnici şi cântă în capela unui azil.

”Run” vine după ce formaţia a lansat ”The Sky Is A Neighbourhood”, o altă piesă care va face parte de pe viitorul album de studio.

Foo Fighters va înregistra al nouălea album anul acesta. Cel mai recent material de studio, ”Sonic Highways”, a fost lansat în 2014. El a fost urmat de două EP-uri, ”Songs from the Laundry Room” şi ”Saint Cecilia”, apărute un an mai târziu.

Foo Fighters a fost înfiinţată în oraşul Seattle, în 1994. Formaţia a fost creată de Dave Grohl, toboşarul trupei Nirvana, după destrămarea acestui grup grunge, în urma sinuciderii lui Kurt Cobain. Grupul Foo Fighters, recompensat cu 11 premii Grammy, a lansat opt albume de studio. Cel mai recent dintre ele, ”Sonic Highways”, a apărut pe piaţă în 2014. Trupa este formată din Dave Grohl (voce, chitară), Taylor Hawkins (tobe), Nate Mendel (bas), Chris Shiflett (chitară) şi Pat Smear (chitară).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.