Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) sărbătoreşte venirea lui Moş Crăciun, luni, ora 12.00, în noul terminal „Plecări” al Aeroportului Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti prin evenimentul „Follow me, follow Santa”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o scurtă vizită pe platformă în maşina „Follow me” a Serviciului Trafic Sol, Moş Crăciun va fi întâmpinat, în aerogară, cu un concert de colinde din repertoriul românesc şi internaţional susţinut, la pian şi violoncel, de către elevi ai Institutului Internaţional de Arte, precum şi de pianista Mădălina Paşol.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de expoziţia „Brazi nonconformişti”, semnată de artistul plastic Alina Mărgineanu.

Realizaţi din cele mai neaşteptate materiale reciclabile, brazii de design au, fiecare, nu doar câte un nume, ci şi propria poveste („Wish”, „Beauty”, „Home”, „Toy”etc), pentru a transmite nu doar un mesaj estetic şi ecologic, ci şi unul de solidaritate şi generozitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.