Emisiunea „Florin Călinescu Show” va debuta pe 19 octombrie la Prima TV şi va fi difuzată în fiecare marţi, miercuri şi joi, de la ora 20:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Florin Călinescu Show” este un pamflet de la care nu vor lipsi invitaţi din diverse domenii - politică, sportiv, monden, social şi artistic -, momente de muzică live, susţinute de orchestra condusă de compozitorul Virgil Popescu, dar şi magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi şi actori de stand-up.

„Florin Călinescu revine în televiziune cu un show care va binedispune, va informa, dar va aduce şi o serie de păreri şi opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualităţii”, a transmis Prima TV într-un comunicat.

El va intra în direct cu telespectatorii într-un concurs cu premii în bani şi obiecte. Valoarea premiului în bani pe care fiecare participant îl poate câştiga într-o ediţie a emisiunii este de 10.000 de euro.

Pe lângă acest concurs, se va desfăşura şi o competiţie destinată talentelor deosebite prezentate în emisiune şi pe care telespectatorii sunt îndemnaţi să le voteze prin SMS, pentru a putea fi desemnat un câştigător.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.