Florian Stoica, solistul formaţiei Conexiuni, a murit miercuri, la vârsta de 58 de ani, a anunţat familia pe pagina de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acum am vrea ca «Tu» să «Mai rămâi puţin», însă cu durere în suflet trebuie să vă anunţăm că al nostru soţ, tată, prieten, artist, Florian Stoica - solistul formaţiei Conexiuni, a plecat aseară, la 22.45, spre ceruri pentru că are un spectacol în faţa Domnului, cel mai dureros pentru noi, dar probabil cel mai valoros pentru el”, au scris soţia, Florentina, şi fiul, Florentin Stoica.

Slujba de înmormântate va avea loc sâmbătă, la Biserica Sfintii Voievozi din Urlaţi. 

Florian Stoica s-a născut la Urlaţi, în 1961, şi a fondat trupa Conexiuni în 1983, împreună cu Marcel Boca şi Victor Lenghel.

Potrivit rockfm.ro, Conexiuni a cântat pe scenă alături de trupe de renume internaţional: Scorpions, la Bucureşti, în 1993, Saxon şi Paradise Lost, la Festivalul "Rock '94", iar în 2004, în deschiderea concertului Europe, la Braşov.

Cele mai cunoscute piese ale formaţiei sunt "Tu", "Fosta iubire", "Mai rămâi puţin" şi "Învins doar pentru o clipă". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.