Five Figure Death Punch se reîntoarce luni în sala 013 din Tilburg, Olanda, pentru un concert gratuit, după ce zilele trecute, într-un show “haotic”, susţinut pe aceeaşi scenă, şi-au dezamăgit fanii şi membrii trupei s-au bătut în culise, anunţă teamrock.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trupa heavy metal a concertat în sala 013 din Tilburg şi, potrivit site-ului bd.nl, citat de teamrock.com, solistul Ivan Moody a întârziat 10 minute, ratând primele două piese. Tommy Vext, solistul trupei Bad Wolves, care s-a alăturat Five Finger Death Punch pentru o piesă şi în concerte din Germania (Rock in Park) şi Olanda (Pink Pop), a urcat pe scenă alături de formaţie.

Formaţia americană a ieşit de pe scenă după fiecare piesă şi, potrivit site-ului olandez, ar fi avut loc ”o mare bătaie între solist şi membrii grupului” în culise, ceea ce l-a făcut pe Moody să spună publicului: ”Acesta este ultimul meu show cu Five Finger Death Punch”.

Fanii susţin că Five Finger Death Punch a cântat doar 45 de minute şi mulţi şi-au exprimat dorinţa de a-şi primi înapoi banii pe bilete.
Miercuri, Moody, care a avut probleme cu dependent de droguri în trecut, a admis că “a căzut din căruţă din nou” şi va lipsi din turneul European al trupei. Vocalistul Tommy Vext va prelua atribuţiile sale.

Cei care au avut bilete la show-ul de marţi vor primi un email cu instrucţiuni pentru obţinerea permiselor gratuite.

Anul trecut, formaţia a încheiat turneul nord-american fără Moody, care a invocat ”un moment mintal”, susţinând că mama lui este pe moarte, deşi sora solistului susţinea contrariul.

În 2015, Ivan Moody a fost abandonat pe scenă de colegii săi, din cauza unor ieşiri necontrolate. Mai târziu, s-a internat la dezintoxicare şi membrii formaţiei şi-au modificat comportamentul şi planurile pentru a-l ajuta să depăşească problemele.

Five Finger Death Punch a fost înfiinţată în 2005, în Las Vegas. Formaţia a lansat cinci albume de studio, dintre care unul dublu, şi a primit mai multe premii. Anul acesta, trupa a concertat, în turneul mondial, la unele dintre cele mai importante festivaluri europene - Rock am Ring, Rock in Park, Download - urmând să ajungă la Nova Rock şi Hellfest. Din luna noiembrie, grupul va porni în turneu cu formaţia In Flames.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.