Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu, va interpreta, în calitate de invitat, melodia ”Always on my mind”, la ultima semifinală transmisă în direct a emisiunii-concurs ”Românii au talent”, transmisă vineri, de la ora 20.30, de televiziunea Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petru Călinescu a început să cânte în timpul liceului, după ce a urmat, timp de cinci ani, cursuri de pian clasic, şi a continuat studiile în muzică în Marea Britanie, sub îndrumarea lui Paul McCartney, la Liverpool Institute for Performing Arts. Genurile muzicale pe care le preferă artistul sunt jazz/ swing, pop/ rock şi musical theatre.

”Pentru mine, «Românii au talent» înseamnă, în primul rând, o rampă de lansare extrem de binevenită pentru talentele ţării noastre. Am primit cu mare drag invitaţia de a urca pe această scenă, unde voi interpreta o piesă fără vârstă: «Always on my Mind». De-a lungul deceniilor, ea a fost interpretată de artişti precum Elvis Presley, Willie Nelson şi Michael Buble şi este nelipsită din repertoriul meu", a spus Petru Călinescu.

Unul dintre proiectele în care este implicat în prezent Pentru Călinescu este New Vegas Show, un two-man show lansat recent în România. Alături de Maximilian Muntean, Petru Călinescu aduce în cadrul acestui proiect un omagiu unor artişti celebri precum Frank Sinatra, Dean Martin şi Ella Fitzgerald.

Florin Călinescu face parte din juriul emisiunii ”Românii au talent”, alături de Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu şi cântăreaţa Andra. Emisiunea este prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.