Fiul în vârstă de 21 de ani al cântăreţei Melissa Etheridge a murit din cauza dependenţei de opioide, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Beckett Cypher, fiul artistei cu fosta parteneră Julie Cypher, se lupta cu dependenţa mai mulţi ani.

„Astăzi m-am alăturat sutelor de mii de familii care au pierdut oameni dragi în faţa dependenţei de opioide. Fiul meu Beckett, care avea doar 21 de ani, s-a luptat cu această dependenţă şi, în final, a fost răspus astăzi”, a fost mesajul ei publicat pe reţelele de socializare.

Ea a continuat: „Inima mea e frântă. Sunt recunoscătoare tuturor celor care au transmis condoleanţe şi simt dragostea lor şi durerea sinceră. (...) Voi cânta din nou, curând. M-a vindecat întotdeauna”.

Cântăreaţa a avut împreună cu Cypher doi copii - o fiică, Bailey, şi un fiu, Beckett. 

Julie Cypher a rămas însărcinată prin înseminare artificială, iar tatăl biologic a fost dezvăluit ulterior ca fiind muzicianul David Crosby.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.