Cântăreaţa franceză Sheila a anunţat sâmbătă prin intermediul managerului ei, decesul fiului Ludovic Chancel, în vârstă de 42 de ani, potrivit Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu durere, Sheila anunţă decesul fiului ei, Ludovic, survenit în noaptea de 7 spre 8 iulie", potrivit comunicatului transmis de managerul Stéphane Letellier-Rampon. "Înhumarea va avea loc în intimitatea familiei. Pentru a respecta durerea unei mame în doliu, nu va exista niciun răspuns din partea Sheilei sau a anturajului ei pentru eventuale solicitări de presă", precizează textul. 

Ludovic Chancel era fiul unic al Sheilei - pe numele adevărat Annie Chancel - şi al cântăreţului Ringo (Guy Bayle). Cei doi s-au căsătorit în 1973 şi au divorţat în 1979. Ludovic Chancel a vorbit despre relaţia proastă cu mama sa, într-o carte publicată în 2005, în care i-a reproşat că nu s-a ocupat suficient de el. 

El s-a căsătorit în 2013 cu manechinul Sylvie Ortega Munos. "Dragul meu pisoi, ai plecat să vezi dacă paradisul există", a scris ea pe contul de Facebook. "Sunt de neconsolat", a adăugat. 

Sheila, în vârstă de 71 de ani, care a fost supranumită "mica logodnică a francezilor" în anii 1960, pregăteşte un nou album şi ar urma să cânte vara aceasta la Alhambra din Paris. Cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani, fiul ei a scris pe Facebook că-i urează "sănătate, dragoste, pace şi tot ce-i mai bun pentru viitor". "Închei cu câteva cuvinte... Te iubesc", a scris Ludovic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.