Lungmetrajul „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rol principal, este programat să fie lansat în România pe 15 ianuarie, potrivit anunţului făcut de Warner Bros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul va avea premiera pe HBO Max pe 25 decembrie, în aceeaşi zi în care va începe să ruleze în cinematografele americane.

La nivel internaţional, unde HBO Max nu e disponibil încă, „Wonder Woman 1984” va debuta în cinematografe cu o săptămână mai devreme, pe 16 decembrie.

Primele teritorii unde filmul va rula în cinematografe - în funcţie de situaţia epidemiologică - sunt Belgia, Bulgaria, Egipt, Estonia, Franţa, Grecia, Olanda, Islanda, Indonezia, Portugalia, Africa de Sud, Elveţia şi Marea Britanie.

În România, el va debuta pe 15 ianuarie 2021, la fel şi în Turcia. Ultimul teritoriu în care este programată lansarea este Italia, pe 28 ianuarie.

În total, lungmetrajul este aşteptat în cinematografele din peste 75 de teritorii.

Primul film, „Wonder Woman”, regizat tot de Patty Jenkins, a fost un succes comercial, cu încasări de peste 800 de milioane de dolari la nivel global. 

Alături de Gal Gadot, din distribuţia continuării fac parte Chris Pine, Pedro Pascal, Kristen Wiig, Robin Wright şi Connie Nielsen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.