Filmul ultimului concert susţinut de trupa glam rock Mötley Crüe va rula în exclusivitate în România la Cine Globe Titan, pe 13 octombrie, de la ora 20.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţul unui bilet este de 30 de lei, iar tichetele pot fi cumpărate de pe cineglobe.ro.

În 2015, după 35 de ani de activitate, membrii grupului Mötley Crüe - Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx şi Tommy Lee - au anunţat, într-o conferinţă de presă că urmează să susţină ultimele concerte din cariera trupei. Cu vânzări de peste 100 de milioane de discuri în toată lumea şi 3 nominalizări la premiile Grammy, Mötley Crüe şi-a încheiat activitatea cu un concert care a avut loc în noaptea trecerii dintre ani.

Evenimentul din 31 decembrie 2015 a avut loc la Los Angeles, oraşul în care trupa s-a format.

Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx şi Tommy Lee au decis ca filmul acelui eveniment să ruleze în toată lumea, pe 13 octombrie, iar în România show-ul va putea fi urmărit doar la Cine Globe Titan.

Din setlistul concertului au făcut parte ”Kickstart My Heart”, ”Girls, Girls, Girls”, ”Home Sweet Home” şi ”Dr. Feelgood” interpretate live, iar filmul conţine şi un discurs al solistului Vince Neil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.