Distribuţiile filmului „The Trial of the Chicago 7” şi ale serialelor „Schitt’s Creek” şi „The Crown” sunt câştigătoarele celei de-a 27-a ediţii a premiilor Sindicatului actorilor americani (SAG), care au fost acordate duminică seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câştigătorii Screen Actors Guild Awards 2021 au fost anunţaţi pe 4 aprilie, în format virtual. Din cauza pandemiei, ceremonia a fost complet diferită de cele din anii anteriori. Ea a durat doar o oră şi monologurile prezentatorilor şi discursurile de mulţumire au fost pre-înregistrate.

Cea mai bună distribuţie a unui lungmetraj a fost aleasă a filmului „The Trial of the Chicago 7”, scris şi regizat de Aaron Sorkin. Din aceasta fac parte Eddie Redmayne, Alex Sharp, Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong, John Carroll Lynch, Mark Rylance şi Joseph Gordon-Levitt.

Chadwick Boseman a fost premiat, postum, pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-un rol principal, pentru rolul din „Ma Rainey’s Black Bottom”. Protagonista filmului, Viola Davis, a primit premiul pentru interpretare feminină.

„The Crown” s-a impus la categoria serial - dramă. Jason Bateman („Ozark”) a fost premiat drept cel mai bun actor într-un serial-dramă, în timp ce Gillian Anderson („The Crown”), pentru cea mai bună actriţă într-un serial-dramă.

Cea mai bună interpretare a unei actriţe în rol secundar a fost aleasă cea a lui Youn Yuh-Jung din lungmetrajul „Minari”, iar la categoria actor în rol secundar a fost premiat Daniel Kaluuya pentru „Judas and the Black Messiah”.

„Schitt’s Creek” s-a impus la categoria serial-comedie, unde au fost premiaţi şi actorii Catherine O’Hara („Schitt’s Creek”) şi Jason Sudeikis („Ted Lasso”).

Anya Taylor-Joy a fost recompensată pentru rolul din miniseria „The Queen’s Gambit”, iar Mark Ruffalo pentru cel din „I Know This Much Is True”.

Pentru cascadorii într-un lungmetraj a fost premiată echipa „Wonder Woman 1984”, iar cea a „The Mandalorian” a primit premiul la categoria serial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.