Filmul ”Soy Nero” (Germania), de Rafi Pitts, va rula, în prezenţa regizorului, la gala de deschidere a Festivalului Internaţional de Film Bucureşti (BIFF), pe 18 aprilie, de la ora 20.00, la Cinema Elvira Popescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul iranian Rafi Pitts a ales, în 2009, calea exilului, iar despre această condiţie şi ne-apartenenţa la un teritoriu şi o limbă vorbeşte şi filmul său, care va deschide cea de-a 12-a ediţie a festivalului.

Proiecţia va fi urmată de un dialog care îl are drept protegonist pe Rafi Pitts, care a fost în trecut lector în cadrul programului Aristoteles, dedicat tinerilor regizori români de documentare.

Festivalul Internaţional de Film Bucureşti se va desfăşura între 18 şi 23 aprilie, la Cinema Elvira Popescu şi Cinema Muzeul Ţăranului, unde vor avea loc evenimente speciale dedicate copiilor şi adulţilor: proiecţii şi ateliere.

Organizat de Fundaţia Charta, BIFF se desfăşoară cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), al Uniunii Cineaştilor din România şi al Institutului Cultural Român, sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale, Principele Radu al României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.