Filmul „Sister Act 3”, cu Whoopi Goldberg în rol principal, dar şi ca producător, a fost confirmat oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al treilea film din franciză vine după aproximativ 30 de ani de când Goldberg a interpretat prima dată rolul Deloris, cântăreaţa de local devenită călugăriţă.

În prezent, Goldberg şi producătorul Tyler Perry se află în faza de pre-producţie a filmului care va fi lansat pe platforma Disney+.

Proiectul a fost anunţat de Sean Bailey, preşedinte al Walt Disney Studios Motion Picture Production.

Aceasta este a patra colaborare dintre Goldberg şi Perry. Cel mai recent, ei au lucrat împreună la „Nobody’s Fool” (2018), cu Tiffany Haddish în rol principal.

În octombrie 2020, actriţa a declarat la emisiunea lui James Corden: „Îmi spuneau că nimeni nu ar vrea să îl vadă. Apoi, destul de recent, s-a dovedit că asta nu ar fi adevărat. Oamenii ar vrea să îl vadă. Aşa că lucrăm conştiincios să încercăm să ne dăm seama cum să aducem laolaltă toată gaşca”.

Ea a continuat: „Este un film chiar amuzant. Nimeni nu e supărat, e vorba doar despre cântat, rău, bun, OK, şi despre călugăriţe. Ce e mai bun ca asta?!”.

Goldberg, în vârstă de 65 de ani, joacă în prezent în serialul „The Stand”, bazat pe scrieri ale lui Stephen King.

Primul film „Sister Act” a fost lansat în 1992, iar continuarea a apărut pe marile ecrane un an mai târziu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.