Filmul SF „Moonfall”, regizat de Roland Emmerich, cu Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Donald Sutherland în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Producţia a generat încasări de 506.433, după ce a fost vizionat de 20.201 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În „Moonfall”, o forţă misterioasă doboară Luna de pe orbită şi o aruncă pe un curs de coliziune cu Pământul - şi cu viaţa aşa cum o cunoaştem noi. Cu doar câteva săptămâni înainte de impact, când lumea este în pragul distrugerii, directorul NASA şi fostul astronaut Jocinda „Jo” Fowler (câştigătoarea a unui Oscar, Halle Berry) are o idee care poate salva planeta noastră.

„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” a coborât pe poziţia a doua, după opt săptămâni de la lansare. Lungmetrajul a avut încasări de 240.972 de lei şi a fost văzut de 9.364 de spectatori, potrivit datelor cinemagia.ro.  

„Belle”, cel mai recent film al vizionarului regizor japonez Mamoru Hosoda, a debutat pe locul trei, cu încasări de 188.053 de lei, după ce a fost urmărit în sălile de cinema de 8.794 de spectatori. 

Filmul de aventuri „Clifford: Marele câine roşu”, în regia lui Walt Becker, a coborât două locuri, până pe patru, în al şaselea weekend de la lansare, acumulând 150.151 de lei. Un număr de 7.785 de spectatori au văzut filmul. 

Animaţia „Encanto”, regizată de Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith, s-a menţinut pe locul cinci în clasament, după 11 săptămâni de la premieră având încasări de 141.244 de lei. 

Lungmetrajul românesc „Tabăra”, în regia lui Vali Dobrogeanu, proiect al grupului 5Gang, a coborât patru locuri în top, până pe şase, acumulând 111.387 de lei după ce a fost văzut de 5.324 de spectatori. 

Filmul horror „Scream” a coborât trei locuri săptămâna aceasta, până pe şapte, după o lună de la lansare, generând încasări de 80.072 de lei. 

În coborâre, în topul românesc, mai sunt thrillerul de spionaj „355/ The 355”, regizat de Simon Kinberg, cu Jessica Chastain, Diane Kruger, Lupita Nyong'o, Penelope Cruz şi Fan Bingbing în distribuţie, filmul de acţiune „The King's Man: Începutul”, regizat de Matthew Vaughn.

Animaţia „Hai să cântăm din nou/ Sing 2”, cu Taron Egerton, Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, a revenit în top, pe poziţia a zecea, fiind vizionat de 53.481 de spectatori. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.