Filmul ”Planeta Maimuţelor: Războiul/ War for the Planet of the Apes”, cel de-al treilea film al francizei, regizat de Matt Reeves, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de 56,5 milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În filmul ”Planeta Maimuţelor: Războiul”, cu Toby Kebbell, Andy Serkis, Judy Greer şi Woody Harrelson în distribuţie, Cesar şi armata sa de maimuţe sunt forţate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuţele suferă pierderi inimaginabile, Cesar se luptă cu instinctul său întunecat şi începe propria misiune de răzbunare. Cum această aventură îi aduce faţă în faţă, Cesar şi colonelul luptă unul împotriva celuilalt determinând soarta ambelor specii şi viitorul planetei, potrivit cinemagia.ro.

Deşi era aşteptat ca filmul să genereze încasări între 60 şi 65 de milioane de dolari în weekendul de debut, acesta a avut încasări similare cu cele ale filmului ”Planeta Maimuţelor: Invazia/ Rise of the Planet of the Apes” din 2011. Acesta a generat 54,8 milioane de dolari în weekendul de lansare. Cel de-al doilea film al francizei, ”Planeta Maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes” a avut încasări mai mari în weekendul de debut, de 72,6 milioane de dolari, potrivit Reuters.

Filmul ”Spider-Man: Întoarcerea acasă/ Spider-Man: Homecoming”, regizat de John Watts, a coborât pe al doilea loc în box office-ul din America de Nord, în cel de-al doilea weekend de la debut, cu încasări de 45,2 milioane de dolari. Tom Holland joacă rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Marisa Tomei şi Robert Downey Jr. În noul film, produs de  Marvel Cinematic Universe (MCU), Peter Parker încearcă să se împartă între viaţa la şcoală şi responsabilităţile de Spider-Man, care este nevoit să îl înfrunte pe Vulture.

Animaţia ”Sunt un mic ticălos 3/ Despicable Me 3” a coborât o poziţie în clasament, după al treilea weekend de la premieră, ajungând pe locul al treilea, cu încasări de 18,9 milioane de dolari. Steve Carell dă voce gemenilor Gru şi Dru, în timp ce Kristen Wiig o interpretează pe Lucy, soţia lui Gru, iar Trey Parker este vocea celui mai redutabil inamic pe care Gru trebuie să îl înfrunte, Balthazar Bratt, fost copil-vedetă în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune.

Filmul de acţiune ”Baby Driver”, regizat de Edgar Wright, cu Ansel Elgort în rol principal, Jamie Foxx şi Kevin Spacey în distribuţie, a coborât o poziţie în box office-ul nord-american, ajungând pe locul al patrulea, cu încasări de 8,7 milioane de dolari.

Comedia romantică ”The Big Sick”, de Michael Showalter, cu Kumail Nanjiani în rol principal, Ray Romano şi Holly Hunter în distribuţie, a urcat trei locuri în clasament, până pe poziţia a cincea, după ce în weekend a avut încasări de 7,6 milioane de dolari.

Filmul ”Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rolul principal, a coborât două poziţii în clasament, ajungând pe locul al şaselea, cu încasări de 6,8 milioane de dolari.

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prinţesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă. Dar când un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei şi le povesteşte amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncină lumea întreagă, ea decide să plece de pe insulă, convinsă că poate anihila această ameninţare.

Filmul horror ”Wish Upon”, regizat de John R. Leonetti, cu Joey King în distribuţie, a debutat pe cel de-al şaptelea loc în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 5,5 milioane de dolari.

Animaţia ”Maşini 3/ Cars 3”, regizată de Brian Fee şi produsă de Disney-Pixar, a coborât de pe locul aş şaselea pe locul al optulea în clasament, după ce, în weekend, a generat încasări de 3,1 milioane de dolari.

Lungmetrajul ”Transformers: Ultimul cavaler/ Transformers: The Last Knight”, cel de-al cincilea al francizei, regizat de Michael Bay, cu Mark Wahlberg şi Anthony Hopkins în distribuţie, a coborât patru poziţii, până pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,7 milioane de dolari.

”Operaţiunea «Cazinoul»/ The House”, cu Will Ferrell, Allison Tolman şi Amy Poehler în distribuţie, a coborât trei poziţii, până pe locul al zecelea, cu încasări de 1,7 milioane de dolari. Scott îşi convinge prietenii să înfiinţeze un cazino în subsolul casei lui, după ce, împreună cu soţia, a cheltuit banii strânşi pentru facultatea fiicei lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.