Filmul live-action „Mica Sirenă”, cu Halle Bailey si Melissa McCarthy în rolurile principale, ce reinterpretează muzicalul de animaţie premiat cu Oscar, este cea mai vizionată premieră de film Disney de pe platforma Disney+, înregistrând 16 milioane de vizualizări în primele cinci zile de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest record pe Disney+ vine după un succes puternic al filmului regizat de Rob Marshall în cinematografe în această vară.

„Mica Sirenă” îi are în distribuţie şi pe Javier Bardem, Daveed Diggs şi Awkwafina şi se numără printre cele mai bune zece filme ale anului 2023 la nivel mondial până în prezent, obţinând 570 de milioane de dolari în box office-ul global.

Filmul a fost apreciat de public, care i-a acordat rating "A" la CinemaScore şi un scor de 94% pe Rotten Tomatoes.

De asemenea, lansarea filmului a propulsat în rândul publicului si filmele de animaţie Mica Sirenă disponibile pe Disney+.

Clienţii noi şi cei care se reaboneaza ce doresc să se bucure de filmul „Mica Sirenă” se pot abona la Disney+ pentru 6,99 lei/ lună timp de trei luni, accesând www.disneyplus.com până la 20 septembrie.

O vizionare este definită ca timpul total de streaming împărţit la durata de rulare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.