Filmul „Mary Poppins Returns”, regizat de Rob Marshall, cu Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda şi Meryl Streep în distribuţie, va fi lansat pe 25 decembrie, potrivit imdb.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţia filmului, al cărui prim teaser a fost lansat duminică, în seara galei premiilor Oscar, mai fac parte Ben Whishaw şi Emily Mortimer, Colin Firth, Angela Lansbury şi Dick Van Dyke, care revine în poveste.

Emily Blunt joacă rolul principal în filmul care urmăreşte copiii din familia Banks deveniţi adulţi. Mary Poppins apare în viaţa lor pentru a-i ajuta şi pentru a îl ajuta pe Michael Banks (Ben Whishaw) cu cei trei copii ai lui.

Primul lungmetraj „Mary Poppins”, regizat de Robert Stevenson, a fost lansat în 1964 şi i-a avut în rolurile principale pe Julie Andrews şi Dick Van Dyke. Filmul a primit cinci premii Oscar, între care şi la caregoria „cea mai bună actriţă în rol principal”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.