”Kong: Insula Craniilor”, producţie a Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures şi Tencent Pictures, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de peste 1 milion de lei, fiind vizionat de 74.723 spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansată simultan la nivel global, aventura originală şi palpitantă regizată de Jordan Vogt-Roberts îl aduce pe Kong la un alt nivel, alături de o distribuţie condusă de Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson şi John C.Reilly. Filmul a avut, în primul weekend de la lansare, încasări de 1.680.930 de lei. 

Filmul ”Kong: Insula Craniilor” prezintă povestea unei echipe diverse formată din oameni de ştiinţă, soldaţi şi aventurieri, care pornesc să exploreze o insulă mitică, necartografiată, din Pacific, pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă.

Izolată de orice mediu familiar, echipa se aventurează pe domeniul măreţului Kong, declanşând bătălia supremă dintre om şi natură. Pe măsură ce misiunea lor de descoperire devine una a supravieţuirii, membrii echipei trebuie să se lupte pentru a scăpa din acest Eden primitiv, unde oamenii nu-şi au locul.

”Logan”, cel mai recent film din franciza ”X-Men”, cu Hugh Jackman, Patrick Stewart şi Dafne Keen în rolurile principale, a coborât pe locul doi în box office. Filmul a avut încasări 843.408 de lei şi un număr de 41.175 de spectatori. 

Animaţia ”Balerina/ Ballerina” a coborât pe locul al treilea în clasament, cu încasări de 516.551 de lei şi 27.375 de spectatori, potrivit Cinemagia. Filmul prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune - dansul. Împreună cu Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pune la cale un plan îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris. Felicie va trebui să lupte să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli, astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său.

Comedia ”Hai să ne batem/ Fist fight”, de Richie Keen, cu Ice Cube, Charlie Day şi Tracy Morgan în distribuţie, a coborât pe locul al patrulea în box office-ul românesc, cu încasări de 212.297 de lei şi 10.477 de spectatori.

Filmul de acţiune ”John Wick 2”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves în distribuţie, se află pe locul al cincilea în top, cu încasări de 152.971 de lei, după ce a fost vizionat de 7.256 de spectatori.

Comedia ”Alibi.com” a debutat pe locul şase în box office, având încasări de 131.857 de lei şi 6.443 de spectatori. Filmul este regizat de Philippe Lacheau. Greg a făcut o firmă care se numeşte Alibi.com şi care furnizează orice tip de alibi. Împreună cu Augustin, asociatul său, şi cu Medhi, noul său angajat, aceştia elaborează stratageme şi înscenări imbatabile pentru a-şi acoperi clienţii.

”În lumina lunii/ Moonlight”, recent premiat cu Oscar pentru cel mai bun film, a intrat în box office pe locul şapte. Filmul a avut încasări de 114.353 de lei şi 6.335 de spectatori. 

Pe locul opt se menţine filmul de animaţie ”Rock Dog”, regizat de Ash Brannon, care a avut încasări de 94.894 de lei, cu un număr de 5.379 de spectatori. 

”Cincizeci de umbre întunecate/ Fifty Shades Darker”, regizat de James Foley, cu Jamie Dornan şi Dakota Johnson în distribuţie, coboară pe poziţia a noua în clasament, cu încasări de 84.107 de lei şi 4.049 de spectatori.

Drama românească ”Ana, mon amour” a coborât pe poziţia a zecea în clasamentul românesc. Filmul, regizat de Călin Peter Netzer, cu Mircea Postelnicu şi Diana Cavallioti în rolurile principale, a generat încasări de 81.252 de lei şi a fost vizionat de 3.995 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.