Documentarul „Letter to You”, despre realizarea celui mai nou proiect al muzicianului american Bruce Springsteen, va fi lansat de Apple TV Plus pe 23 octombrie, în aceeaşi zi cu apariţia albumului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru acest documentar, Bruce Springsteen a lucrat cu cineastul Thom Zimny, vechi colaborator al său. 

Cei doi au lucrat recent la „Western Star”, cine-concert al albumului omonim lansat anul trecut, însă cea mai cunoscută colaborare a lor rămâne „Springsteen on Broadway”, lansat de Netflix în 2018.

Noul film îl prezintă pe Springsteen în timpul înregistrărilor „Letter to You” cu E Street Band, descrise ca reprezentând prima dată când muzicianul a lucrat cu trupa sa într-un mod preponderent live în studio de la „Born in the USA” (1984). Caracterizat drept „verité”, „Letter to You” cuprinde şi interpretarea finală a zece piese incluse pe noul album.

Documentarul este produs de Jon Landau şi Zimny („The Gift: The Journey of Johnny Cash”, „Elvis Presley: The Searcher”), iar Barbara Carr este coproducător. Springsteen este producător executiv.

Cariera lui Bruce Springsteen se întinde pe mai mult de 40 de ani, de la „Greetings from Asbury Park, NJ” (1973) la „Western Stars” (2019). Discografia sa cuprinde 19 albume de studio, iar palmaresul, între altele, 20 de premii Grammy. În 2013, a primit titlul MusiCares Person of the Year din partea The Recording Academy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.