Filmul SF „Greenland Cursa pentru supravieţuire”, regizat de Ric Roman Waugh, cu Gerard Butler în rol principal, va rula în cinematografele româneşti începând cu 16 octombrie, fiind distribuit de Vertical Entertainment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul spune povestea luptei pentru supravieţuire a unei familii când o cometă de dimensiuni uriaşe pune în pericol existenţa vieţii pe Pământ.

John Garrity (interpretat de Gerard Butler), soţia lui, Allison (Morena Baccarin), şi fiul Nathan (Roger Dale Floyd) fac o călătorie periculoasă spre Groenlanda, singura lor speranţă pentru supravieţuire. Pe fondul unor ştiri terifiante despre distrugerea oraşelor din întreaga lume, de fragmente ale cometei, familia experimentează tot ce este mai bun şi cel mai rău în umanitate, în timp ce luptă împotriva panicii din ce în ce mai mari şi infracţiunilor numeroase din jurul lor. Pe măsură ce numărătoarea inversă către apocalipsa globală se apropie de zero, călătoria lor incredibilă culminează cu un zbor disperat, în ultima clipă către un posibil refugiu sigur.

Din distribuţia filmului produs de STX mai fac parte Scott Glenn, Randal Gonzalez şi Scott Poythress.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.