Filmul de acţiune „Gran Turismo”, regizat de Neill Blomkamp, cu Orlando Bloom, David Harbour, Archie Madekwe în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend, după ce a fost văzut în cinematografe de 20.015 spectatori şi a avut încasări de 593.557 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta este povestea lui Jann Mardenborough, un tânăr care are şansa să-şi împlinească un vis ce părea de neatins. Pasionat până la obsesie de jocul video „Gran Turismo”, Jann câştigă o serie de competiţii organizate de Nissan, iar asta îl pune la volanul unei maşini de curse reale şi îi dă şansa să participe la curse oficiale. Film este bazat pe o poveste reală.

„Barbie”, de Greta Gerwig, cu Margot Robbie în rolul principal, a urcat un loc, până pe doi, în al patrulea weekend de la premieră, având încasări de 582.329 de lei. Filmul a generat venituri de 2,5 milioane de dolari în clasamentul românesc, potrivit datelor cinemagia.ro.

Pe trei a coborât „Oppenheimer”. Regizat de Christopher Nolan, filmul cu Cillian Murphy, Florence Pugh, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. în distribuţie a strâns 20.070 de spectatori în săli şi 573.249 de lei în al patrulea weekend de la lansare. 

Filmul de acţiune „Meg 2: Confruntare în adâncuri”, cu Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels, Jing Wu în rolurile principale, a coborât un loc, până pe patru, în al doilea weekend de la premieră. Pelicula a adus în săli 15.939 de spectatori şi încasări de 451.029 de lei. 

Două debuturi în top: animaţia „Ţestoasele Ninja: Haosul mutanţilor” (325.997 de lei) şi filmul horror „Cobweb: Capcana pânzei de păianjen” (189.204 de lei). 

Animaţia „Elementar” (cu încasări de 75.407 de lei), pe ultimul loc în top, spune povestea unei tinere pe nume Ember (Flamă), o fată dură, iute la minte şi înflăcărată, a cărei prietenie cu un tip distractiv, sentimental şi docil, pe nume Wade (Şuvoi), îi pune la îndoială convingerile despre lumea în care trăiesc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.