Filmul "Furios şi iute: Hobbs & Shaw/ Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw", cu Dwayne Johnson, Vanessa Kirby, Eiza González, Jason Statham, Idris Elba, Helen Mirren în distribuţie a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia, regizată de David Leitch, priul capitol separat după opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari din franciza "Furios şi iute", a fost vizionată de 114.417 de spectatori şi a avut încasări de 2.860.832 de lei, potrivit cifrelor furnizate de Cinemagia pentur News.ro.  

Lungmetrajul "Regele Leu/Lion King", în regia lui Jon Favreau, a coborât un loc, până pe poziţia secundă, în al treilea weekend de la premieră, acumulând încasări de 756.646 de lei. 

"Omul-Păianjen: Departe de casă/ Spider-Man: Far From Home”, al şaptelea film al francizei şi al 23-lea Marvel, a coborât două locuri, până pe locul trei în al cincilea weekend de la debut, generând încasări de 153.838 de lei şi şi fiind urmărit de 6.585 de spectatori. Filmul este regizat de Jon Watts şi îi are în distribuţie pe Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Marisa Tomei, Zendaya şi Samuel L. Jackson.

Filmul horror "Ape ucigaşe/ Crawl", în regia lui Alexandre Aja, cu o distribuţie care îi cuprinde pe Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson, Anson Boon, George Somner, a coborât trei locuri în clasament, până pe patru, după al doilea weekend de la premieră. Filmul a fost vizionat de 6.444 de spectatori şi a avut încasări de 130.725 de lei. 

Producţia horror "Annabelle 3/ Annabelle Comes Home", regizată de Gary Dauberman, s-a menţinut pe locul cinci după al patrulea weekend de la lansare. Filmul a avut încasări de 127.124 de lei şi a fost vizionat de 5.943 de spectatori. 

Thrillerul de acţiune "Anna", regizat de Luc Besson, cu Sasha Luss, Luke Evans, Cillian Murphy şi Helen Mirren în distribuţie, a coborât patru poziţii, până pe şase, în al treilea weekend de la debut, cu 5.082 de spectatori şi încasări de 112.978 de lei. 

Animaţia "Povestea jucăriilor 4/ Toy Story 4" s-a menţinut pe locul şapte al clasamentului, după al şaselea weekend de la premieră, generând încasări de 109.722 de lei.

"Singuri acasă 2/ Secret Life of Pets 2" s-a menţinut pe poziţia a opta în cel de-al optulea weekend de la premieră. Filmul a fost vizionat de 4.148 de spectatori şi a generat încasări de 85.000 de lei.

Comedia regizată de Zara Hayes "Hai că încă putem/ Poms", avându-i pe Diane Keaton, Pam Grier, Jacki Weaver, Rhea Perlman în distribuţie, a coborât şase locuri, până pe nouă, în al doilea weekend de la debut. producţia a fost văzută de 3.445 de spectatori şi a avut încasări de 72.504 de lei. 

Comedia de acţiune "Stuber: Detectiv de nevoie", regizată de Michael Dowse, a coborât şase poziţii în clasament, până pe zece. În al patrulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 34.659 lei şi a fost vizionat de 1.560 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.