Filmul ”The Fate of the Furious”, al optulea lungmetraj din franciza ”Furios şi iute”, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de 100,1 milioane de dolari de vineri până duminică. Aceeaşi peliculă a stabilit un nou record, după ce a obţinut în weekendul premierei încasări de 532,4 milioane de dolari pe plan mondial, informează boxofficemojo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Precedentul record mondial în privinţa filmului cu cel mai bun debut pe plan mondial era deţinut de lungmetrajul "Star Wars: The Force Awakens", care a obţinut în 2015 în weekendul premierei încasări globale de 529 de milioane de dolari.

Acţiunea filmului "The Fate of the Furious” are în centrul ei o femeie misterioasă, Chiper, interpretată de actriţa sud-africană Charlize Theron, care îl convinge pe Dom, personajul jucat de Vin Diesel, să se alăture lumii interlope. Întreaga echipă de colaboratori ai lui Dom este nevoită să intervină pentru a stopa un anarhist care vrea ca lumea întreagă să fie cuprinsă de haos.

Alături de Vin Diesel, Charlize Theron şi Jason Statham, în distribuţia noului film din franciza ”Furios şi iute” au revenit actorii Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky şi Kurt Russell.

”The Fate of the Furious” reprezintă primul film dintr-o nouă trilogie în cadrul seriei ”Furios şi iute”. Următoarele două lungmetraje din această serie vor avea premierele pe 19 aprilie 2019 respectiv 2 aprilie 2021.

Filmul ”The Fate of the Furious" va avea premiera pe 21 aprilie în România, potrivit IMDb.

Comedia ”The Boss Baby: Cine-i şef acasă?/ The Boss Baby”, regizată de Tom McGrath, a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o timp de două săptămâni şi a coborât pe locul al doilea în box office-ul nord-american cu încasări de 15,5 milioane de dolari. ”The Baby Boss”, cel mai recent film al studioului DreamWorks, prezintă aventurile unui bebeluş blond cu ochi albaştri, a cărui voce este asigurată de actorul Alec Baldwin. Bebeluşul, în costum şi cu servietă, face echipă cu fratele lui mai mare în vârstă de şapte ani pentru a opri complotul mişelesc al directorului general al Puppy Co, potrivit cinemagia.ro.

Filmul ”Beauty and the Beast”, cel mai recent remake live action al animaţiei ”Frumoasa şi Bestia”, realizat de studioul Disney, a coborât o poziţie şi a ajuns pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 13,6 de milioane de dolari. Emma Watson o interpretează pe Belle, o tânără care se îndrăgosteşte de o bestie ce ascunde un secret întunecat. Bestia şi Gaston sunt interpretaţi de actorii britanici Dan Stevens şi Luke Evans. Din distribuţia peliculei fac parte şi actori precum Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline şi Stanley Tucci.

Animaţia ”Ştrumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village” a coborât pe poziţia a patra în box office-ul din America de Nord cu încasări de 6,5 milioane de dolari. O călătorie palpitantă îi aşteaptă pe protagoniştii filmului - Strumpfiţa, Isteţul, Bleguţul şi Voinicul. Călăuziţi de o hartă vrajită, ei străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc şi alţi strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel. Drumul le este presărat cu întâmplări magice şi creaturi nemaivăzute, dar şi cu pericole: de la flori carnivore şi plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, precizează cinemagia.ro.

Comedia ”Jaf cu stil/ Going in Style” a pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 6,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Trei actori premiaţi cu Oscar - Morgan Freeman, Michael Caine şi Alan Arkin - formează o echipă de pomină şi interpretează trei prieteni de-o viaţă - Willie, Joe şi Al -, care decid să rişte viaţa liniştită de pensionar şi jocurile de bingo lipsite de orice palpitaţie pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare, potrivit cinemagia.ro.

Drama ”Gifted” a urcat de pe poziţia a 16-a până pe locul al şaselea în box office-ul din America de Nord, în al doilea weekend de proiecţii, cu încasări de 3 milioane de dolari. Pelicula ”Gifted”, în regia lui Mark Webb, îl prezintă pe actorul Chris Evans în rolul unui burlac, care se vede nevoit să-şi crească nepoata, Mary. Fetiţa se dovedeşte însă a fi un mic geniu şi intră în atenţia buncii, care începe un proces de custodie cu tatăl adoptiv.

Filmul horror cu accente comice ”Get Out”, a urcat o poziţie până pe locul al şaptelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,9 milioane de dolari. Acest lungmetraj, regizat de Jordan Peele, reprezintă o privire deloc confortabilă, ba chiar satirică, asupra a ceea ce se poate întâmpla când un afro-american vizitează familia iubitei sale caucaziene, care locuieşte într-o fermă izolată.

Filmul ”Power Rangers” a coborât de pe locul al şaselea pe poziţia a opta în box office-ul nord-american cu încasări de 2,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest lungmetraj, produs de studioul Lionsgate, prezintă aventurile unui grup de cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre, potrivit cinemagia.ro.

Filmul ”The Case for Christ” a urcat o poziţie şi a ajuns pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, obţinând încasări de 2,7 milioane de dolari în al doilea weekend de proiecţii. Acest film, regizat de Jon Gunn, cu actorii Mike Vogel, Erika Christensen şi Faye Dunaway în rolurile principale, se bazează pe povestea reală a unui fost jurnalist de investigaţie, ateu convins, care îşi foloseşte talentul jurnalistic pentru a demitiza credinţa creştină descoperită recent de soţia lui, însă rezultatele eforturile sale vor fi total surprinzătoare şi îi vor schimba viaţa pentru totdeauna. 

Lungmetrajul ”Kong: Insula Craniilor/ Kong: Skull Island” încheie Topul 10 din box office-ul nord-american, cu încasări de 2,6 milioane de dolari. În filmul SF "Kong: Insula Craniilor" producătorii lungmetrajului ”Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monştri din cinematografia mondială - King Kong. Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi şi exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceştia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om şi natură. Pe domeniul uriaşei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să îşi folosească toate cunoştinţele pentru a supravieţui, potrivit cinemagia.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.