Filmul documentar ”Lemonade”, realizat de Beyoncé şi regizat de cântăreaţă împreună cu Jonas Åkerlund şi Dikayl Rimmasch, va avea premiera sâmbătă, la HBO2, de la ora 20.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul prezintă numeroase ipostaze ale artistei, de la numere de dans realizate în studio, la secvenţe filmate în America de Sud, imagini urbane de noapte, imagini de arhivă şi filme realizate în familie, informează postul de televiziune.

Filmul, precum şi melodiile de pe noul album omonim, tratează idei complexe despre rasă, sex, putere, căsătorie, infidelitate, experienţa femeilor de culoare din America, creşterea copiilor.

Albumul a fost inspirat de mişcarea Black Lives Matter, iar melodiile de pe cel mai nou album al cântăreţei, “Lemonade”, au influenţe din numeroase genuri muzicale, precum pop, R&B, blues, rock şi funk.

Beyonce Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este o cântăreaţă americană de pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, artista americană s-a lansat într-o carieră solo de mare succes, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 20 de premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.