Filmul „Deadpool 2”, regizat de David Leitch şi produs de Ryan Reynolds, care joacă rolul principal, va include un personaj care va reprezenta comunitatea LGBTI, mutantul Shatterstar, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Personajul Shatterstar, care a apărut în seria de benzi desenate „X-Force” a companiei Marvel, este un mutant antrenat în arte marţiale, cu capacitatea de a genera unde de şoc puternice.

În benzile desenate, Shatterstar este prezentat drept bisexual, apărând sărutându-se cu mutantul Rictor din „X-Men”. Astfel, personajul a marcat o premieră în istoria benzilor desenate Marvel.

Shatterstar va apărea în film alături de Ryan Reunolds (Deadpool), Stefan Kapičić (Colossus) şi actorul Terry Crews, fost jucător în NFL (liga de fotbal americană).

Din distribuţie vor mai face parte, între alţii, Josh Brolin (Cable), Zazie Beetz (Domino) şi Black Tom Cassidy. 

Filmul va avea premiera pe 1 iunie în România. 

„Deadpool”, lansat în februarie 2016, regizat de Tim Miller, a fost un proiect pe care actorul Ryan Reynolds s-a încăpăţânat să îl realizeze. El a petrecut mai mulţi ani pentru a duce la bun sfârşit această producţie.

Filmul prezintă povestea unui personaj din universul Marvel. Deadpool obţine, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile, care vin şi cu unele inconveniente: instabilitate psihică şi un fizic înfricoşător.

Filmul s-a dovedit a fi un succes de box office, dar şi de critică, primind numeroase nominalizări şi premii. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.