Filmul de animaţie „Dincolo de lună/ Over the Moon”, regizat de Glen Keane, care a semnat „Dear Basketball”, produs de Kobe Bryant şi premiat cu Oscar, va fi lansat toamna aceasta de Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netflix şi Pearl Studio au anunţat marţi distribuţia, compozitorul coloanei sonore şi primele imagine din filmul de animaţie „Dincolo de Lună / Over the Moon”.

Animată de o hotărâre de neclintit şi de pasiunea pentru ştiinţă, o fetiţă isteaţă construieşte o rachetă pe care vrea să o trimită pe Lună pentru a dovedi existenţa unei legendare zeiţe selenare. Acolo, ea ajunge într-o căutare neaşteptată şi descoperă un ţinut bizar al creaturilor fantastice. „Over the Moon” este o aventură muzicală emoţionantă despre dorinţa de a merge mai departe, de a îmbrăţişa neaşteptatul şi despre puterea imaginaţiei.

Şi-au împrumutat vocile personajelor: Cathy Ang, Phillipa Soo, Robert G. Chiu, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Margaret Cho, Kimiko Glenn, Artt Butler şi Sandra Oh.

Christopher Curtis, Marjorie Duffield şi Helen Park sunt autorii pieselor, iar compozitorul coloanei sonore este Steven Price, premiat cu Oscar pentru „Gravity” (2013).

Producători executivi sunt Janet Yang („The Joy Luck Club”), Glen Keane, Ruigang Li, Frank Zhu şi Thomas Hui.

Pearl Studio este unul dintre cei mai importanţi creatori de divertisment animat pentru piaţa globală şi a finalizat cel mai recent „Abominable”, o coproducţie DreamWorks Animation, regizată de Jill Culton, lansată în septembrie 2019. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.