Filmul de animaţie ”Maşini 3/ Cars 3”, produs de Disney-Pixar, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 16 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fulger McQueen, un veteran al sportului, luptă să revină în mijlocul cursei şi are de înfruntat ambiţia unei tinere generaţii de piloţi mult mai rapizi şi siguri pe ei.

”Când l-am întâlnit prima dată pe Fulger McQueen era un începător, dar şi un supererou. Avea întreaga viaţă înainte. Deşi s-a descurcat foarte bine de atunci, câştigând cinci cupe, e clar că nu mai e tânăr şi în vogă”, spune regizorul Brian Fee.

Brian Fee a lucrat şi celelalte două pelicule din serie, produs de Kevin Reher, cu ajutorul lui Andrea Warren şi al lui John Lasseter, regizorul ”Maşini” şi ”Maşini 2”.

Realizatorii animaţiei i-au consultat pe Jeff Gordon, un reputat campion al NASCAR, şi pe şeful echipei lui, Ray Evernham.

Filmul ”Maşini 3” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în format 2D şi 3D, varianta dublată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.