Thrillerul „Nobody”, cu Bob Odenkirk în rol principal, a debutat în fruntea box office-ului nord-american de weekend, cu încasări de peste 6 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Odenkirk („Breaking Bad”, „Better Call Saul”) este martor la un incident şi intervine să ajute o femeie care este hărţuită de un grup de bărbaţi. El devine apoi ţinta unui răzbunător traficant de droguri.

„Nobody”, regizat de Ilya Naishuller, bine primit de critici, a debutat cu încasări de 6,7 milioane de dolari încasări, potrivit boxofficemojo.com. La nivel internaţional, filmul a încasat 5 milioane de dolari.

După trei săptămâni petrecute pe primul loc, lungmetrajul de animaţie „Raya and the Last Dragon”, producţie Disney, a coborât pe poziţia secundă în top, după ce a generat încasări de 3,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul live-action „Tom and Jerry” al Warner Bros., regizat de Tim Story, s-a menţinut pe locul al treilea în clasamentul nord-american, după ce, în al cincilea weeekend, a generat încasări de 2,5 milioane de dolari.

Filmul SF de aventuri „Chaos Walking”, de Doug Liman, cu Tom Holland în rol principal, a ocupat locul al patrulea, cu încasări de 1,18 milioane de dolari în al patrulea weekend de la debut.

Thrillerul „The Courier”, cu Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze şi Rachel Brosnahan în distribuţie, a generat încasări de puţin peste 1 milion de dolari în al doilea weekend de la lansare şi s-a clasat pe locul al cincilea.

Top 10 e completat de animaţia „The Croods: A New Age”, thrillerul de acţiune „The Marksman”, cu Liam Neeson în rol principal, drama „Boogie”, drama „Minari”, care a primit şase nominalizări la Oscar, şi de filmul SF „Wonder Woman 1984”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.