Filmul „Bohemian Rhapsody” va avea premiera mondială pe Wembley Arena din Londra, parte din acelaşi complex unde Queen a concertat în 1985.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul biografic a fost finalizat de Dexter Fletcher, după ce regizorul original Bryan Singer a fost concediat, şi este produs de Graham King.

Singer este creditat ca regizor.

Pelicula vorbeşte despre anii de început ai trupei britanice şi îi are în distribuţie pe Rami Malek (Freddie Mercury), Ben Hardy (Roger Taylor), Joseph Mazzello (John Deacon) şi Gwilym Lee (Brian May).

Pe 23 octombrie, „Bohemian Rhapsody” va fi proiectat pe SEE Arena, Wembley, parte a complexului unde, în 1985, Queen a cântat în faţa a 72.000 de persoane în cadrul Live Aid, acesta fiind considerat unul dintre cele mai bune concerte din toate timpurile.

Twentieth Century Fox şi Regency Enterprises au făcut anunţul luni, adăugând că de pe urma premierei cu public va beneficia Mercury Phoenix Trust, organizaţie fondată în numele lui Freddie Mercury.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.