„A Rainy Day in New York”, cel mai recent film al lui Woody Allen, la care a renunţat Amazon, compania producătoare, va fi lansat în Italia prin Lucky Red, iar alte teritorii europene se pare că au încheiat acorduri în acest sens, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După decizia Amazon de a opri lansarea filmului şi ruperea relaţiilor cu Allen, comedia romantică în care joacă Timothee Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez şi Jude Law este acum vândută de Film Nation Entertainment, potrivit unei surse, care a mai spus că mai multe contracte au fost încheiate în Europa.  

Elle Fanning, Timothee Chalamet
Elle Fanning, Timothee Chalamet

Lucky Red din Italia a confirmat cumpărarea drepturilor şi faptul că va lansa filmul pe 3 octombrie. Mai multe voci susţin că filmul ar putea avea premiera mondială, în septembrie, la Festivalul de Film de la Veneţia.

Lucky Red a mai lansat în 2017 „Wonder Wheel” al lui Allen, cu Kate Winslet în rol principal.

Nu sunt cunoscute multe detalii despre acţiunea „A Rainy Day in New York” - doi tineri ajung la New York pentru weekend, iar un bărbat mai în vârstă (Jude Law) are o relaţie cu o femeie mult mai tânără (Elle Fanning). Lungmetrajul a fost finalizat în 2018.

După reizbucnirea scandalului sexual - Allen a fost acuzat de molestare de fiica adoptivă Dylan Farrow -  mai mulţi actori şi-au exprimat regretul că au lucrat cu el, între care Greta Gerwig, Colin Firth, Ellen Page, Michael Caine şi Timothée Chalamet.

Au existat însă şi voci care l-au sprijinit. Între ele, Javier Bardem, Anjelica Huston şi Diane Keaton.

În luna iunie a anului trecut, Amazon a renunţat la acordul semnat cu Woody Allen pentru patru filme, intre care „A Rainy Day in New York”, aparent, permiţându-i cineastului să facă ce doreşte cu filmul. Drept răspuns, Allen a dat în judecată compania şi a cerut despăgubiri de 68 de milioane de dolari.

În prezent, Woody Allen lucrează la un film susţinut de Mediapro din Spania, care i-a finanţat şi „Vicky Cristina Barcelona” şi „Midnight in Paris”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.