Cele mai bune opt filme ale ultimului an, aflate în cursa pentru câştigarea unui premiu Oscar, vor putea fi urmărite la Grand Cinema & More, în cadrul unei noi ediţii a Festivalului Filmelor de Aur, în perioada 25 februarie - 1 martie, la preţuri speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul Festivalului Filmelor de Aur vor putea fi urmărite: „The Favourite“ (10 nominalizări la Oscar); „A Star Is Born”, „Vice“ (ambele cu câte 8 nominalizări la Oscar); „Black Panther“ (7 nominalizări la Oscar); „BlacKkKlansman” (6 nominalizări la Oscar); „Bohemian Rhapsody” şi „The Green Book” (ambele cu câte 5 nominalizări la Oscar), dar şi Cold War (2 nominalizări la Oscar).

Bilete pentru fiecare dintre cele opt filme incluse în cadrul festivalului de la Grad Cinema & More costă 22 de lei. În plus, în acest an, iubitorii de film vor putea achiziţiona şi abonamentul Golden Pass, în valoare de 60 de lei, care va permite accesul la oricare trei filme din programul festivalului.

De departe cea mai aşteptată producţie din cadrul festivalului este „The Favourite", filmul care alături de „Roma“ conduce topul nominalizărilor la cea de-a 91-a ediţie a premiilor Oscar 2019.

Drama istorică cu accente comice pune sub lupă intrigi regale, pasiune, trădare şi invidie în curtea reginei Anne la începutul secolului al XVIII-lea, în Anglia.

Lista continuă cu drama muzicală „S-a născut o stea” (A Star Is Born), debutul regizoral al lui Bradley Cooper, producţie lăudată de criticii din toată lumea datorită prestaţiei celor doi protagonişti: Cooper şi Lady Gaga. În programul filmului se va regăsi şi „Vicele“ (Vice), o dramă care aduce în lumina reflectoarelor bătălii politice, intrigi şi putere.

„Pantera Neagră“ (Black Panther) este filmul care în acest an marchează o premieră în istoria Academiei de Film - fiind primul lungmetraj cu supereroi nominalizat la categoria „Cel mai bun film”. În cadrul festivalului vor putea fi văzute şi filmele  „Green book”, şi „Bohemian Rhapsody”, ambele cu câte cinci nominalizări Oscar.

Tot la un preţ special vor putea fi urmărite imediat după decernarea premiilor Oscar şi „Agent Provokkator” (BlacKkKlansman) şi „Războiul rece” (Cold War) - propunerea Poloniei intrată în cursa pentru Oscar la categoria "cel mai bun film străin".

Programul complet şi regulamentul Festivalului Filmelor de Aur sunt disponibile pe site-ul grandentertainment.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.