Lungmetrajele „În absenţa dvs./ Sorry We Missed You”, de Ken Loach, „Durere şi glorie/ Dolor y gloria”, de Pedro Almodóvar, şi „Mizerabilii/ Les misérables”, de Ladj Ly, se numără între producţiile care vor fi prezentate între 16 şi 19 iulie, în Piaţa Mică din Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiecţiile în aer liber fac parte din al nouălea sezon al Caravanei Metropolis, care prezintă unele dintre cele mai bune filme europene recente.

Participarea la toate proiecţiile este gratuită, iar accesul se va realiza pe baza regulamentului şi a unui formular completat şi semnat de toţi participanţii, respectând regulile de participare şi distanţare fizică.

Caravana Metropolis este membru al reţelei Europa Cinemas, cu un public de peste 420.000 de persoane la cele opt ediţii de până acum.

Lungmetrajele care pot fi urmărite în selecţia oficială la Sibiu sunt: „Mizerabilii/ Les misérables”, de Ladj Ly (joi), premiat la Cannes 2019 şi nominalizat la Oscar, „În absenţa dvs./ Sorry We Missed You”, de Ken Loach (vineri), „Dumnezeu există şi numele lui e Petrunija”, de Teona Strugar Mitevska (sâmbătă), recompensat cu LUX Film Prize acordat de Parlamentul European, şi „Durere şi glorie/ Dolor y gloria”, de Pedro Almodóvar (duminică), nominalizat la Oscar.

Proiecţiile vor începe la ora 21:30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.