Filmările pentru „Fantastic Beasts and Where to Find Them 3”, care au loc în Marea Britanie, au fost suspendate după ce un membru al echipei a fost diagnosticat cu Covid-19, a anunţat Warner Bros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania nu a precizat numele persoanei bolnave.

„Un membru al echipei «Fantastic Beasts 3» a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Diagnosticul a fost confirmat în urma testării obligatorii şi în desfăşurare la care sunt supuşi toţi angajaţii, iar membrul echipei este în prezent în izolare. Din exces de prudenţă, a fost suspendată producţia pentru «Fantastic Beasts 3» şi va fi reluată în conformitate cu regulile de siguranţă”, citează Variety.

Spinoff-ul „Harry Potter”, regizat de David Yates, este filmat în studioul Warner Bros. din Leavesden (Marea Britanie). Producţia trebuia să înceapă în martie 2020, dar a fost amânată pentru septembrie, din cauza pandemiei. 

Johnny Depp făcea parte din distribuţia condusă de Eddie Redmayne, însă - după ce a pierdut procesul cu tabloidul The Sun, care susţinea că el şi-a agresat fosta soţie - i-a fost cerut să renunţe la rol, fiind înlocuit de Mads Mikkelsen.

Lungmetrajul „Fantastic Beasts 3” este programat să fie lansat în iulie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.