Filmările pentru continuările „Avatar” regizate de James Cameron vor fi reluate în Noua Zeelandă săptămânăa viitoare, potrivit unui anunţ făcut de producătorul Jon Landau.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Landau a publicat joi, pe Instagram, un mesaj prin care anunţă că platourile de filmare pentru „Avatar” sunt pregătite şi că „nu putem fi mai încântaţi să ne întoarcem în Noua Zeelandă săptămâna viitoare”.

El a precizat că va ţine fanii la curent cu desfăşurarea evenimentelor.

La fel ca aproape întreaga industrie cinematografică din lume, producţia pentru continuările filmului „Avatar” a fost oprită în luna martie din cauza pandemiei. Ele vor reprezenta acum primele producţii importante la care este reluat lucrul după această pauză.

Începând cu 2019, filmările au alternat între studiourile din Kumeu (Noua Zeelandă) şi Wellington, capitala ţării. Noua Zeelandă a raportat, de la începutul pandemiei, puţin peste 1.150 de contaminări cu noul coronavirus şi 21 de decese cauzate de Covid-19. Aici au fost ridicate unele restricţii impuse de autorităţi, însă Guvernul le-a cerut oamenilor să rămână vigilenţi.

Continuările „Avatar” sunt, momentan, programate să fie lansate la doi ani distanţă. Pentru „Avatar 2” a fost stabilită data de 17 decembrie 2021. Al treilea, al patrulea şi al cincilea film din serie urmează să poată fi vizionate din decembrie 2023, decembrie 2025 şi decembrie 2027.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.