Filmările pentru „Black Panther: Wakanda Forever”, mult aşteptata continuare a succesului „Black Panther”, au început marţi în studiourile Pinewood din Atlanta, a anunţat Marvel Studios, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul Ryan Coogler a revenit la cârma proiectului, iar Kevin Feige, şeful Marvel Studios, a spus că toţi cei care au făcut parte din distribuţia primului film vor reveni. Mai puţin, desigur, Chadwick Boseman, care a murit în 2020 după o luptă de patru ani cu un cancer de colon.

„Este cu adevărat foarte emoţionant fără Chad”, a spus Feige. „Dar toată lumea este foarte încântată să readucă publicului lumea Wakanda. O vom face într-un fel care l-ar face mândru pe Chad”.

Nu au fost dezvăluite detaliile privind acţiunea filmului. Între cei care sunt aşteptaţi să îşi reia rolurile se numără Danai Gurira, Letitia Wright, Daniel Kaluuya, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba şi Angela Bassett.

„Black Panther” a fost lansat în februarie 2018 şi a generat încasări de 1,34 de miliarde de dolari la nivel global, devenind filmul Marvel care nu face parte din universul „Avengers” cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Lungmetrajul a primit şapte nominalizări la premiile Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film - fiind prima producţie cu supereroi care a fost selectată la această categorie. A câştigat trofee pentru muzică, design de costume şi scenografie.

„Black Panther: Wakanda Forever” urmează să fie lansat pe 8 iulie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.