Vedeta de televiziune Khloé Kardashian a anunţat oficial luni venirea pe lume a primului ei copil şi a spus că fiica pe care o are cu baschetbalistul Tristan Thompson poartă numele True.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram, care este urmărit de 75 de milioane de internauţi, Kardashian a spus: „Micuţa noastră, True Thompson, ne-a furat inimile şi suntem compleşiţi de dragoste”.

Mesajul a fost însoţit de o fotografie cu o cameră plină cu baloane roz.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În vârstă de 33 de ani, ea a născut joi, într-un spital din apropierea oraşului Cleveland (Ohio), după mai mulţi ani în care a urmat tratamente.

True este al treilea copil care se naşte în familia Kardashian anul acesta, după Chicago, fiica lui Kim Kardashian, în luna ianuarie, şi Stormi, fiica surorii vitrege a lui Khloé Kardashian, Kylie Jenner, în februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.