Lola Lennox, fiica interpretei şi compozitoarei Annie Lennox, a lansat recent single-ul „Back At Wrong”, o piesă despre o relaţie pasională şi tragică deopotrivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 29 de ani, stabilită la Los Angeles, Lola Lennox a declarat pentru Reuters: „Am scris cântecul despre o relaţie care a fost pe cât de interesantă şi pasională pe atât de tragică şi dificilă. Cred că toate lumea a avut o astfel de relaţie compulsivă... ştii că eşti într-un necaz, dar continui să revii”.

Lennox, care a început să cânte la vârsta de 8 ani, a lansat anul acesta primele două single-uri, „In the Wild” şi „Pale”.

Nu a fost uşor, a spus ea, să devină cântăreaţă: „Am vrut cu adevărat să ajung la un nivel de care să fiu mândră. Având-o pe mama ca mamă, când eram mai tânără era ca o ştachetă înaltă pe care încercam să o ating, pentru că aveam acest standard... când eram mai tânără, era puţin cam intimidant pentru mine”.

În luna aprilie, pentru concertul caritabil „One World: Together At Home”, a cântat împreună cu mama ei piesa „There Must Be An Angel” a grupului Eurythmics, pe care Annie Lennox l-a fondat cu Dave Stewart în anii 1980.

Annie Lennox i-a coprodus single-ul „Back At Wrong”. „Mă simt norocoasă să o am alături”, a mai spus Lola Lennox.

Lola Lennox, născută pe 10 decembrie 1990, este fiica artistei scoţiene Annie Lennox şi a producătorului de film israelian Uri Fruchtmann.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.