Fiica actorilor Reese Witherspoon şi Ryan Phillippe, Ava Phillippe, a participat, sâmbătă, la cea de-a 25-a ediţie a Balului debutantelor de la Paris, eveniment prestigios în care 20 de tinere sunt „introduse societăţii”, informează people.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ava Phillippe, în vârstă de 18 ani, a purtat o rochie creată de Giambattista Valli şi a fost însoţităla eveniment de Maharaja Padmanabh Singh, membru al familiei care s-a aflat la conducerea statului indian Jaipur, în prezent Rajasthan. Cei doi au dansat vals, pe o melodie din musicalul „La La Land”.

Foto: Captură YouTube
Foto: Captură YouTube

Sora lui Maharaja Padmanabh Singh, prinţesa Gauravi Kumari a Jaipurului, s-a numărat, de asemenea, între debutante.

Între cele şase debutante americane s-a numărat şi Lori Harvey, fiica prezentatorului TV Steve Harvey. 

Înainte de acest eveniment, care a avut loc la hotelul Peninsula din Paris, familiile actriţei Reese Witherspoon şi prezentatorului Steve Harvey au sărbătorit Ziua Recunoştinţei în capitala Franţei – mergând la cumpărături şi vizitând muzee.

Vineri, Ava Phillippe şi mama ei au participat la tradiţionalul mic dejun şi la repetiţia de dinaintea balului.

Înfiinţat în 1992 de Ophélie Renouard, balul debutantelor invită tinere din jurul lumii care provin din familii celebre sau nobiliare.

Între debutantele ediţiilor anterioare ale evenimentului se numără fiica lui Robert Kennedy Jr, Kyra Kennedy, fiica lui Larry David, Romy David, fiica lui Sylvester Stallone, Sophia Rose Stallone, precum şi fiicele lui Bruce Willis şi Demi Moore, Scout şi Tallulah Willis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.