Ediţia a opta a Festivalului Naţional de Improvizaţie, programată să aibă loc la Casa Universitarilor din Bucureşti în perioada 22 - 25 octombrie, a fost mutată în spaţiul virtual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele 15 spectacole de improvizaţie, din genuri diferite, selectate de jurii specializate, vor fi transmise pe Eventbook.ro.

Comenzile online sunt limitate la un singur bilet achiziţionat de pe o adresă de e-mail, întrucât pentru vizualizarea streamului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziţia biletului.

Biletele puse în vânzare de miercuri sunt valabile pentru câte o repriză de 90 de minute care include două spectacole. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Grupul Les Elephants Bizarres va participa de asemenea la ediţia online !MPRO 8, cu un concert special.

Persoanele care au achiziţionat bilete sau abonamente la preţurile publicate anterior vor fi contactate de Eventbook şi pot solicita rambursarea contravalorii acestora, dacă nu doresc să participe online sau să îşi manifeste dorinţa de a susţine în continuare festivalul solicitând link-ul transmisiilor online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.