Festivalul Massif îşi va redeschide porţile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Braşov. Cea de-a doua ediţie a celui mai mare festival de muzică dintr-o staţiune montană vine cu o abordare wild şi cu multe activităţi, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii au început deja pregătirile şi promit să aducă pe pârtiile din staţiune un mix de genuri muzicale, activităţi montane şi entertainment. 

Prima ediţie a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracţiei şi muntelui, în cele 3 zile de show-uri şi concerte live din Poiana Braşov. Peste 100 de artişti români şi internaţionali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei şi la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanţii s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock şi pop.

Primele abonamente la Massif vor fi puse în vânzare la 21 noiembrie. Fanii Massif au posibilitatea de a achiziţiona abonamente la un preţ special, înregistrându-se pe platformă şi completând formularul. Toţi cei care se înregistrează vor beneficia de un voucher cadou pe care îl vor putea folosi la achiziţia abonamentului de festival.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.