Apelul de înscrieri pentru competiţia de scurtmetraj a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul, ediţia a 18-a, este deschis până pe 14 mai, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înscrierile se pot face pe site-ul Anonimul: https://www.festival-anonimul.ro/.

Până pe 14 mai pot fi înscrise scurtmetraje de ficţiune şi animaţie, româneşti sau străine, cu o durată maximă de 30 de minute, produse după data 1 ianuarie 2020. Selecţia acestora aparţine criticului de film Ionuţ Mareş şi va fi anunţată după data de 22 iunie.

Trofeul Festivalului, premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj străin şi Cel mai bun scurtmetraj românesc vor fi acordate în baza voturilor exprimate de publicul prezent la festival, în timp ce Fundaţia Anonimul va acorda Premiul "Ovidiu Bose Paştină".

Detalii despre cea de-a 18-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul vor fi comunicate de organizatori în lunile următoare pe site-ul şi canalele de social media ale evenimentului.

Festivalulul Internaţional de Film Independent Anonimul va avea loc între 9 - 15 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. Este un eveniment organizat de Fundaţia Anonimul şi Asociaţia FAMart.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.